Tekenpraktijk de Beeldernis
Tekenpraktijk De Beeldernis in Zutphen
 
strooimandala Ingelanden

Tarief individueel Coach Beeldend traject particulieren:

Een (intake) sessie kost € 55,00 (excl.21% BTW). Een sessie duurt gemiddeld drie kwartier. 

Je kunt ook twee sessies combineren tot een langere sessie van ongeveer anderhalf uur. De kosten hiervan zijn € 75,00 (excl.21% BTW).

 

Tarief cursussen en (team)trainingen:

Per cursus staan de kosten vermeld. Meestal zal een cursus ongeveer  €30,00 (incl. 21% BTW) per dagdeel (ochtend, middag, avond) per persoon kosten en doorgaan bij minimaal 4 deelnemers.

De cursussen worden gegeven in Zutphen. Maar ik kan ook op een gewenste lokatie komen. Heb je 5 (of meer) deelnemers die aan de slag willen en regel je zelf een lokatie, dan kom ik graag daar een cursus geven. Jullie betalen dan de reiskosten naast het cursusbedrag. Je mag als 6e deelnemer zelf gratis meedoen.

(Team)trainingen en Coach Beeldend trajecten voor bedrijven worden altijd op maat gemaakt en aan de hand daarvan wordt een prijsopgaaf gedaan.

 

Tarief Muurschilderingen en geboortemandala's:

Muurschilderingen vanaf €300 (incl. 6 % BTW). Afhankelijk van grootte, ondergrond en voorstelling wordt een prijsopgaaf gemaakt.

Een Geboortemandala van 40 bij 40 cm zonder lijst kost €250 (incl. 6 % BTW). Andere maten zijn in overleg natuurlijk mogelijk.

 

Overige illustraties altijd in overleg.