Tekenpraktijk de Beeldernis
Tekenpraktijk De Beeldernis in Zutphen
 
IMG_1022.jpg

Wie werkt bij de Beeldernis?

 

Ik ben Ingeborg van Dijk, geboren in 1964.

Ik heb sinds mijn kindertijd altijd plezier gehouden in tekenen, zingen en muziek maken, daarom ben ik na de Pedagogische Academie, verder gegaan om o.a. mijn diploma’s tekendocent te halen.

Intussen werkte ik met plezier op een basisschool, als leerkracht, vakdocent tekenen en nog een periode als directeur.

Ook deed ik voor Scouting Nederland veel trainingen op het gebied van persoonlijk functioneren en ontwikkeling.

In 1997 startte ik met de opleiding Genezend Tekenen in Zutphen, in 2000 haalde ik daar het diploma Tekentherapeut. Ik volgde daarbij nog het specialisatiejaar voor kinderen.

Sindsdien ben ik aan deze opleiding verbonden als mentor, docent en leertherapeut. Ook werkte ik regelmatig voor MAER (voorheen Beter Gezelschap) als zanger of (mandala) tekenaar.

Intussen werd ik samen met mijn echtgenoot en twee kinderen kampeerterreinbeheerder op een prachtig Scoutingkampeerterrein in Baarn. Daar kon ik mijn hart ophalen aan het omgaan met mensen en het zorg dragen voor een mooi stuk natuur.

In 2009 verhuisden we naar Zutphen. Weer terug naar de stad, maar vlak naast de IJssel, ook een prachtige plek. Daar staat nu tekenpraktijk De Beeldernis. Je bent er van harte welkom om te werken met beelden, om jezelf te ontwikkelen en beter te leren kennen en te genieten van het tekenen. Ik combineer het tekenen graag met zingen en muziek!

Ik zie er naar uit om samen op pad te gaan in een veilige sfeer en te kijken bij welke beelden we terecht komen. Ik gebruik al mijn zintuigen en mijn praktische inslag om je te begeleiden of iets moois voor je te maken.

Ik ben lid van de Beroepsvereniging Tekentaal en opgenomen in het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) . Regelmatig volg ik diverse nascholingen.