Gouden sneeuwvlok.jpg

Boekenmarkt: Sfeervolle actie voor Serious Request op 23 december.'t Nut, Breegraven 1 in Warnsveld

Ik werk hier graag aan mee! Kom lekker tekenen en leer een schitterende ster maken met o.a. metaalpotloden op zwart of gekleurd papier. Ook mijn koor "Gioia" zingt!

Bekijk de poster van de boekemarkt hier

Ieder jaar staat de week voor kerst in het teken van de 3FM actie Serious Request. Drie DJ’s sluiten zich een week op in het glazen huis en draaien verzoekplaten, dit jaar om aandacht te vragen voor kinderen en jongeren in oorlogsgebieden. Het is hartverwarmend hoe ieder jaar weer in het hele land tal van acties worden opgezet.

Ook het Zutphens Antiquariaat Mooi Exemplaar zet zich voor deze actie in.
Dit keer gesponsord door Cultureel Centrum ’t Nut en Print Copy Service Zutphen organiseren ze op woensdag 23 december tussen 10 en 19 uur een gezellige markt in ’t Nut, Breegraven 1 te Warnsveld.
De grote zaal van ’t Nut is helemaal gevuld met tweedehands boeken. Voor elk wat wils: kinderboeken, romans, thrillers, non fictie, kookboeken, Engelse boeken, kunstboeken en boeken over gezondheid.
Uiteraard klinkt de 3FM muziek vanuit het Glazen Huis op de achtergrond, maar er zijn ook twee live optredens die middag. Om 13 uur treedt de Zutphense dixieland band “De Winkel van Sinkel” op met hun eigen kerst repertoire. Om 17 uur kunt u genieten van de stemmige muziek die Vrije School Ouderkoor Gioia ten gehore brengt.
Wie het leuk vind om een mooie ster of sneeuwvlok te tekenen kan terecht in de workshop van Ingeborg en Bertien van Tekenpraktijk De Beeldernis. Het motto is: "We tekenen hier sterren om de kinderen dáár te laten stralen."
Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd. Er is lekkere soep en warme rookworst.
De gehele opbrengst van de boekverkoop, tekenworkshop en catering gaat naar het Rode Kruis, voor de 3FM Serious Request actie!

 

Serious Request.jpg